Jobbe i DIBkunnskap

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye, initiativrike og dyktige medarbeidere.

Ta kontakt med oss om du er interessert i å jobbe i DIBkunnskap og våre produkter.

Fagavdeling

Vi er alltid interessert i å komme i dialog med statsautoriserte revisorer, autoriserte regnskapsførerere eller advokater med erfaring fra selskapsrett til vår fagavdeling.

Du må ha et ønske om å være med på å bygge et stadig bedre kunnskapsverktøy for brukere innen regnskap, revisjon, administrasjon og ledelse. Evne til å tenke nye løsninger samt innsikt i og interesse for ett eller flere av våre fagområder er avgjørende.

 

Karina Larsen
Daglig leder
95 40 70 79
kl(at)dib.no

 

Salgsavdelingen

Salgsavdelingen består i dag av en lystig og initiativrik gjeng på 6 personer. Har du erfaring fra salg og kanskje til og med salg til revisorer eller andre regnskapsbrukere?

Dersom du i tillegg har en grad innen økonomi og/eller erfaring fra arbeid med regnskap og økonomi, da kan du kanskje være vår neste kollega.

 

Karina Larsen
Daglig leder
95 40 70 79
kl(at)dib.no

 

Teknologi

dib er best på brukeropplevelse og nytenkning. I 2011 vant vi Rosingprisen for brukervennlighet, og etter det har vi utviklet tidsbesparende verktøy som dokumentgenerator og dynamiske sjekklister. Med Kontohjelp i 2014 viste vi også at den gode brukeropplevelsen bare kommer gjennom kunnskap om brukeren.

Høres dette spennende ut? Kanskje dib er noe for deg.

 
 

Jarle Kjernlie Andersen
Utviklingssjef
95 40 70 80
ja(at)dib.no

 

Tall og fakta

startet
i
1995
over
20 000
brukere
60%
av revisorene
i Norge
60%
av selskapene
på Oslo Børs