Videoer fra brukerkurs i dib

Videoer gir en god introduksjon til dib og viser hva som gjør dib til markedets mest komplette oppslagsverk innen økonomi, regnskap, revisjon og selskapsrett. Se våre videoer og bli mer effektiv i dib!

Dette kurset er for deg som raskt vil komme igang med DIB. På 15 minutter går vi igjennom de viktigste funksjonene og viser bruk av søk og filter. Et svært nyttig og kort webinar for deg som ønsker å lære å navigere rundt på best mulig måte.Kurset gir deg en god innsikt i hvordan våre generatorer for sjekkliste og dokumenter funger. Vi går igjennom ulike eksempler og viser deg hvordan våre Prosessbeskrivelser innen selskaps- og kapitalendringer mm kan spare deg for masse tid.I dette kurset har vi spesielt fokus på praktiske hjelpemidler for brukere som jobber med IFRS og rapportering. Vi viser deg hvordan du enkelt navigerer mellom standarder, håndbøker og holder deg oppdatert på fagområdet. Du får en god oversikt over innhold som dokumentpakker, regnskapsoppstillinger, noter og sjekklister for notekrav, delårsrapportering endringer i standardene mm.

Kurset er for deg som ønsker å lære mer om hvordan du søker og navigerer i dib. Vi viser hvilke praktiske hjelpemidler og innhold du kan ha nytte av. I kurset går vi inn på fagområdene bokføring, mva, lønn, skatt, årsregnskapet og styrearbeid.I dette brukerkurset har vi spesielt fokus på innhold og relevante verktøy for de som jobber som revisor, revisormedarbeider eller rådgivere. I tillegg går vi gjennom bruk av innebygde verktøy som Dokumentgenerator og Dynamiske Sjekklister.I dette kurset har vi spesielt fokus på praktiske hjelpemidler for brukere som jobber med årsregnskapet i Bank etter GRS / IFRS Du får en god oversikt over innhold som: Notesjekklister, dokumentpakker med maler for regnskapsoppstillinger og noter, temaer og fagbøker innen IFRS som gir nyttig informasjon, IFRS-standardene og deres utvikling, samt kommende standarder.

Gratis demotilgang

Har du ikke dib?

be om tilbud