Kontohjelp.no - Raske svar til bokføringen

Kontohjelp.no er en helt ny og enkel oppslagstjeneste på nett utviklet spesielt for bokførere og gir enkle og raske svar på kontering- og avgiftsspørsmål.

Kontohjelp.no er utviklet i samarbeidet med folk som jobber med bokføring i det daglige. Dette har gitt DIBkunnskap en unik innsikt i en bokførers hverdag og behov og har vært til stor nytte i utviklingsarbeidet.

PRØV GRATIS

Autorisert regnskapsfører Ernst Fristad Nilsen i Visma Services på Lillehammer var blant de som bidro med sine erfaringer og innspill:

- Produktet ser bra ut og det har vært kjempeflott å få være med å påvirke utviklingen av produktet.
Han mener det er viktig at leverandører involverer sine kunder og brukere når de utvikler nye løsninger.

Flere beta-testere fikk prøve ut tjenesten før lansering og tilbakemeldingene var svært gode. At man får "raske svar" og en "god brukeropplevelse" er blant de hyppigste tilbakemeldingene.

Eksisterende brukere av dib har automatisk fått tilgang til Kontohjelp.no på sin bruker. Man velger selv om man vil gå via dib eller logger inn direkte på Kontohjelp.no med det samme brukernavnet og passordet som til dib. Faglig sett vil man ha tilgang til den samme informasjonen ved å søke i dib.

- "I Kontohjelp.no fremstiller vi innholdet på en måte som er mer tilpasset de som bokfører og vi har selvsagt fjernet det innholdet i dib som ikke er relevant i bokføringssammenheng", sier Markedssjef Karina Larsen.

 

Kontohjelp.no - Raske svar til bokføringen


Har du ikke dib?

Prøv dib nå   Be om tilbud